4 Party

Festa Filloi

4 PARTY

Festa Filloi!

Eshte moto jone per te sjelle vetem gezim...

 

4 Party eshte nje agjensi që punon me fantazi për realizimin sa me bukur të festave për fëmijë. Eksperienca jone 10 vjecare eshte nje garanci per sukses!

Animatoret qe punojne me 4 Party jane me te miret qe mund te gjeni.

4 Party organizon festa për ditëlindje, për inagurime dhe ngjarje të veçanta, si festat e fundvitit, festa e halloween, karnavalet, etj.

Animatoret tane performojne te veshur me kostumet e personazheve me te dashur per femije te zgjedhur nga ju ne galerine tone te personazheve.

Nje grup profesionistesh  me eksperience do t’ju keshillojne si te organizoni festen sa me bukur.

Tollombace dhe dekorime te ndryshme.

Tek ne ju mund te krijoni ftesa te personalizuara per ditelindje ose cdo lloj feste tjeter.